PERS

PERS

Laatste persberichten

Uitnodiging - MTB TRAIL AWARDS 2018

Zaterdag 29 September aanstaande staat 's Heerenberg in het teken van de beste MTB routes en parken. Deze namiddag is voorzien van hapjes, drankjes en de feestelijke uitreiking van de 6 categorieën.

Promo
perspersbericht2.html
Persbericht DMT AWARDS 30JUNI 2017

MTB route Hellendoorn-Nijverdal grote winnaar publieksprijs Dutch MTB Trail Awards. Ruim 6.000 fanatieke mountainbikers stemmen op hun favoriete trail. De MTB route Hellendoorn-Nijverdal is dé grote winnaar geworden van de eerste editie van de Dutch MTB Trail (DMT) Awards. Deze awards werden vrijdag 30 juni in

Lees meer
PROMO 30JUNI

Bedankt voor al jullie support!! Met 6000+ stemmen is de poll voor "De Gouden Schop" gesloten. De grote winnaar van de publieksprijs is MTB route Hellendoorn-Nijverdal . Daarnaast zijn ook voor de andere categorieen de winnaars geselecteerd. We kijken er naar uit om 30 juni de prijzen te mogen overhandigen aan de winnaars!

Promo
Eerste editie DMT (Dutch MTB Trail) Awards op 30 juni 2017

In samenwerking met de NTFU, Natuurmonumenten, MTBRoutes.nl en Cube Bikes worden in juni 2017 de DMT (Dutch MTB Trail) Awards uitgereikt. Dit initiatief is door twee gepassioneerde MTB'ers in het leven..

Lees meer